Opening TOP360 in november

Opening showroom, tankstation, carwash, coffeecorner en studio TOP360 in Putten

Al enkele maanden vragen veel voorbijgangers zich af wat er allemaal gebeurt aan de Stationsstraat 44 in Putten. De veranderingen zijn medio april 2017 gestart met de verbouwing van het pand dat al enkele jaren leeg stond. Daarna kwamen steeds meer klassieke BMW’s in het pand te staan. Gerrit van Lagen, eigenaar van TOP360: “Ik ben blij dat we dit pand dat centraal in Putten is gelegen een nieuwe bestemming kunnen geven. We richten hier een showroom in met klassieke BMW’s, en bieden daarnaast vanaf november ook diverse aanvullende diensten.”

TOP360 CLASSICS

Momenteel is de showroom van TOP360 op afspraak geopend om het aanbod van TOP360 CLASSICS te bewonderen en aan te kopen. Binnenkort (medio november) vindt de officiële opening van het pand plaats.

TOP360 TANK

Het TanQyou concept, zoals in het vorige nieuwsitem gepubliceerd, is momenteel volop in ontwikkeling. Vergunningen zijn rond. Voordelig én leuk tanken in Putten is al vanaf november 2017 beschikbaar.

TOP360 CARWASH

De carwash naast de showroom van TOP360 wordt momenteel volledig vernieuwd en uitgerust met de nieuwste technieken. Een belangrijke voorwaarde om de TOP360 STUDIO succesvol te maken, maar niet minder een goede optie om na het tanken uw auto even goed te wassen.

TOP360 COFFEE

Een heerlijk kopje koffie voor of na een tankbeurt? Of even snel een kop koffie ‘s ochtends voordat u naar uw werk gaat? Ook dat kan bij TOP360. Momenteel wordt de koffiecorner gebouwd met top-koffie en doeltreffende zelfbediening.

TOP360 STUDIO

De studio van TOP360 creëert vanaf november 3D-beelden van een auto. Deze beelden zijn binnenkort online in te zien. Het aanbod van TOP360 zal dan in 3D beschikbaar zijn, maar er is meer. Ook u kunt binnenkort bij TOP360 3D-foto’s van uw favoriete (klassieke) auto laten maken.

Dit nieuwsbericht is eerder verschenen op www.top-classics.nl.

Over TOP360