YOUNGTIMER LEASE

Koop de mooiste youngtimer met youngtimer lease, zodat u zonder een grote investering te doen toch de youngtimer kan gaan rijden die u zo graag wilt rijden.

De youngtimer is populairder dan ooit. Veel ondernemers kiezen steeds vaker voor de beleving en luxe van een youngtimer en genieten van de laagste bijtelling. Wist u dat in Nederland 90% van alle auto’s gefinancierd of geleased zijn?

De reden is simpel: de rente staat momenteel laag en je hoeft geen liquide middelen aan te spreken binnen je bedrijf.

Bij TOP360 kunt u uw youngtimer leasen met financial lease. Dan wordt u eigenaar van de auto en dat is slim. Want met financial lease profiteert u maximaal van al deze fiscale voordelen:

  • Slechts 35% bijtelling over de dagwaarde
  • Fiscaal afschrijven op de auto
  • BTW terug te vorderen
  • Rentekosten fiscaal te verrekenen
  • Alle autokosten zakelijk op te voeren (ten laste van de winst)

SAMENWERKING MET YOUNGTIMER LEASE ORGANISATIE

Als specialist in youngtimers werken we samen met DBL Finance, die dezelfde voorliefde voor youngtimers hebben als wij. U wordt snel en discreet op weg geholpen met het leasen van uw auto.

DBL Finance is specialist in leasen van bijzondere auto’s. En als ze wat meer op leeftijd zijn, dan voelt u hun passie de ze hebben voor auto’s van dit kaliber. Met een moderne auto helpen ze u ook graag, maar het leasen van youngtimers en oldtimers is waar ze dolenthousiast van worden.

Met ruim 15 jaar ervaring in (auto)lease en financiering zijn zij samen met TOP360 de juiste partij voor u.

DSC_1328

Bereken uw leasebedrag via de calculator van DBL Finance